S cargo transport

Welke vloeren in transportbedrijf

Geplaatst op

Transportbedrijven richten zich in de eerste plaats op het vervoer van goederen of personen, maar de praktijk laat zien dat er meer diensten beschikbaar zijn. In dat kader zijn er verschillende soorten vloeren geschikt om toe te passen in transportbedrijven. Bij warehousing als onderdeel van de diensten van een transportbedrijf zijn er andere kenmerken van een vloer belangrijk dan in een assemblageruimte om goederen te verpakken. Wat dat betreft geldt dat gietvloeren geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Deze zijn namelijk in verschillende materialen te plaatsen en er zijn functionaliteiten aan toe te voegen.

Epoxyvloeren voor warehousing

Een vloer die bij uitstek geschikt is voor transportbedrijven die in warehousing voorzien betreft de epoxyvloer. Bij het opslaan van goederen is het belangrijk dat de vloer in het transportbedrijf bestand is tegen het gewicht. Er staan niet alleen stellingen opgesteld, maar deze zijn ook nog eens gevuld met goederen in allerlei gewichtsklassen. Epoxyvloeren zijn vloeren die daartegen bestand zijn en ook bestand zijn tegen bijvoorbeeld het rijden met heftrucks. Een extra voordeel is dat epoxyvloeren voor transportbedrijven in allerlei kleuren te plaatsen zijn en met kleurtoevoegingen zijn uit te voeren. Dat maakt het mogelijk om op de vloer iconen of lijnen aan te brengen in een grote opslagruimte.

Gietvloeren voor montage- of assemblageruimte

In een assemblageruimte of montageruimte vinden er allerlei werkzaamheden plaats, zoals monteren, verpakken of etiketteren. Er zijn wat dat betreft meerdere soorten gietvloeren geschikt om toe te passen in deze werkruimtes van een transportbedrijf. Een gietvloer heeft als voordeel geheel naadloos te zijn en kent geen onderhoudseisen anders dan de schoonmaak die eenvoudig is uit te voeren. Om in comfort te voorzien is een PU gietvloer een prima keuze, maar het is eveneens mogelijk om voor een ander type gietvloer te kiezen indien er zwaardere eisen gesteld worden, zoals ten aanzien van de belasting.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs om op de hoogte te blijven van de trends in de transportwereld.

Contactgegevens

Via info @ scargotransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden