S cargo transport

De ideale vloer voor het thuiskantoor, gangbare opties

Geplaatst op

Om thuis te kunnen werken is het een goed idee om een handige vloer in je kantoor te leggen. Er zijn een aantal gangbare opties die erg populair zijn. In deze blog nemen we de voordelen met je door. Ontdekt ze allemaal en kies de beste voor jouw situatie uit.

Tapijttegels

Tapijttegels hebben veel voordelen, want ze zijn gemakkelijk te leggen en daarbij ziet het er strak uit. Het makkelijk van tapijttegels is dat je ze makkelijk kunt schoonmaken. Vervangen van de tegels is ook mogelijk. Ze zijn doorgaans erg slijtvast en kunnen ook gerust 2e hands aangekocht worden.

Laminaat

In veel Nederlandse huizen ligt een laminaatvloer. Het is een populaire soort omdat het gemakkelijk te leggen is, zeker als je te maken hebt met kliklaminaat op een geluidsisolerende ondervloer. Daarnaast bieden veel laminaatleveranciers een gratis legservice aan. Het is materiaal is gemakkelijk te reinigen. Wel dient het goed droog gemaakt te worden wanneer er bijvoorbeeld water op gevallen is, want ligt dit er te lang op dan trekt het krom.

Betonlookvloer

Het voordeel van de betonlookvloer ten op zicht van de betonvloer is de elasticiteit. Dit is handig als je vloerverwarming hebt. Deze vloer beweegt gemakkelijker onder invloed van warmte en kou, uitzetten en inkrimpen. Een betonnen vloer voelt ook veel harder aan en is stoffiger. Maar waar is een betonlookvloer van gemaakt? Meestal wordt dit type vloer gemaakt van kunststof en is in essentie een gietvloer. Deze wordt dus net als de betonvloer gegoten. De gietvloer / betonlookvloer is wel echt een stuk praktischer als het gaat om het schoonmaken en is zeer waterbestendig.

Hout

De echte luxe look krijg je pas met een authentieke houtvloer. Het mooiste is het wanneer deze vloer antiek is, maar een moderne parketvloer is ook heel mooi. Pas wel op met water, want deze vloer is nog gevoeliger dan laminaat voor vocht. Het voordeel van deze vloer is dat hij te renoveren is, en indien goed onderhouden, vele jaren mee kan. We raden je aan een mooi vis-graadmotief te kiezen voor je vloer. Wat je ook nog kunt doen is een mooi Chesterfield bureau en bank of stoel neerzetten, voor die ultieme gedistingeerde uitstraling.

Conclusie

Thuiswerken wordt steeds meer gangbaar. Daarom is het belangrijk om een ideale vloer te kiezen. Bedenk wat jouw stijl is en neem dat als basis voor je interieur. Er zijn veel opties en deze komen met een eigen prijs. Laat je informeren door een expert en kies de beste vloer voor jouw thuiskantoor.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs om op de hoogte te blijven van de trends in de transportwereld.

Contactgegevens

Via info @ scargotransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden