S cargo transport

De beste autoverhuur opties voor een succesvolle klus

Geplaatst op

Als je als bedrijf verlegen zit in transport, kun je aankloppen bij een autoverhuurbedrijf.  Goedkoop een auto huren in Rotterdam raden wij zeker aan. Hier heb je verschillende opties, die perfect aansluiten op de wensen van jouw klus. We lichten ze in deze blog toe.

Pick-up trucks

Pick-up wagens zijn erg populair in Amerika, maar ook in Nederland worden ze steeds meer gebruikt. Dat is vrij logisch, want pick-ups zijn erg ideaal voor het klussen. In de grote open achterbak kun je ontzettend veel goederen en grondstoffen kwijt. Pick-ups worden vaak in de haven of in de bouw gebruikt. Ook als particulier kun je je voordeel doen, door een pick-up te huren. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, verbouwen of je tuin omspitten? Huur dan een dagje of een weekend een pick-up, zodat je al het grofvuil direct naar de stort kunt brengen. We merken vaak dat bij een verbouwing de spullen eerst worden verzameld, dan vervolgens op een ander tijdstip huurt men een aanhangwagen of pick-up wagen en rijdt het dan pas weg. Dat is eigenlijk zonde, want met een pick-up kun je gelijk de wagen volgooien en wegrijden. Helemaal top dus. 

Crafters

De Volkswagen Crafters die je bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam kunt huren zijn ideaal om goederen te transporteren. De Crafters zijn als het ware mini vrachtwagens, die je als particulier kunt inzetten om grote spullen te verplaatsen. Je hebt niet eens een B-rijbewijs nodig. 

Personenbus

Wil je geen goederen of vuil transporteren, maar zit je verlegen in transport voor je mensen? Dan raden we een Volkswagen 9-personenbus aan. Deze personenbus is erg ruim en zeer comfortabel. Het is een goede manier om bijvoorbeeld werknemers van locatie A naar locatie B te brengen, maar kan ook ontzettend goed gebruikt worden voor een teamuitje of weekend weg. 

Zakelijke shortlease

We hebben hierboven voornamelijk over huur opties gehad, maar als bedrijf is het misschien wel veel voordeliger om voor een shortlease te gaan. Een shortlease is een korte overeenkomst met een bedrijf, waar je voor bijvoorbeeld een aantal maanden, half jaar of jaar een auto kan rijden. Vaak is dit over deze periode een stuk voordeliger dan huren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs om op de hoogte te blijven van de trends in de transportwereld.

Contactgegevens

Via info @ scargotransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden